Dom > Vijesti > Sadržaj
VMSworks kako da se nosi s Gospodarskom krizom
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Nakon CIFF (Kina međunarodni sajam namještaja), Kanton je otvorio sajam, sajam namještaja ured je uobičajeno u 2 izraz temelji na23RD do 27th, Travanj, tamo ranije klijenata iz Jugoistočne Azije, bliskog istoka, Sjedinjenim Državama, Europi i drugim zemljamaširom svijeta ogleda da ekonomska situacija nije dobra, tržišta su niske od prošle godine do danas, ne samouredski namještaj,ormarić,ormar za kartotekus, i drugim Industrijama. Sjetila sam se jedne klijenata koji je vidio 5 puta na kantonu sajma iz Iraka, svake godine, svaki izraz sajam namještaja, došao do Kantona fer i posjetite naš namještaj štand, što mi je rekao dao mi dubok dojam, još se sjećam njegove riječi i njega. Rekao je da nema posla, ljudi su bili svi nemaju novaca. Doista, to je stvarna situacija u riječi sada, ovako je bilo i u drugim zemljama, globalne ekonomske polako rasla, realno gospodarstvo u mnogim zemljama, zbog utjecaja financijske krize, su vrlo sporo, neke zemlje su čak i negativan rast, kao što su japanski,posebno Čelične cijenama nije stabilan iz prošle godine, i materijal čeličnih ploča cijena je niska, vodeći čelika ured namještaj industriji cijena pada. Iako je cijena dovoljno niska, ali zbog raširena ekonomska kriza suredski namještajindustrija konkurencije, osnivanje novih tvornica i trgovačko poduzeće, cijelo tržište i industriju namještaja ured imao ide naprijed polako.VMSworks uredski namještaj, koji ima 20 godina iskustvo proizvodnje čelika ured namještaj proizvođača, također imamo više od 200 stotine radnika treba platiti plaću, oni moraju podići cijelu obitelj uz izradu čeličnih namještaja proizvode u našoj tvornici, trebamo ih podržati u teško time.but kako da se nosimo s ovom situacijom?

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Inovacija, transformaciju i proizvodnju visoke dodane vrijednosti proizvoda, kupci zadovoljni našim dobri proizvodi izvrsne usluge, čini je nesavladiv najva'nija. To je također tajna našeg postojanja, kompletan svaki proizvod pažljivo, poslužiti svakog kupca po svim srcem, je temeljna za uspjeh. Razmotriti što kupac misliti, i stajati u istom positionwith klijentima potruditi riješiti stvarne probleme Vaši klijenti suočavaju. S najbolje proizvode, najbolja cijena za pobjedu customersatisfaction, pomoći gosti uspjeha u industriji namještaja ured, onda ćete biti na putu do uspjeha, vjerujemo da ćeš biti uspješno surađuje s VMSworks uredski namještaj, vjerujemo da možemo bolje.

Mi ćemo uvijek lider u proizvodnjiČelični uredski namještaj, a mi ćemo dizajnirati noveormarić,ormar za kartoteku, mobilni pedestal,Ne mi,kule, drugiuredski ormari za pohranui drugi.

Povezane vijesti